Basement Courtyard

Type of project: Basement Refurbishment

This basement courtyard was in need of a refurbishment and with Paul Newman Landscapes install, this project really comes to life!
Brief

Transform a basement courtyard

The view from the basement TV room of a property in North London was a dull, plain brick wall. Green Envee was asked to transform the outlook by supplying and installing a large green wall to make the area more visually appealing.

Challenge

Lack of sunlight

If our client had chosen a real living wall, unfortunately it would have died due to lack of sunlight. A real living wall is also a very high maintenance option.

Solution

Low maintenance and visually appealing

Turning a plain brick wall into a lush, verdant and exciting green wall was easy using Green Envee's Paris and Monaco green wall panels. These slimline, lightweight panels were simply fixed to the wall using cup hooks. The outlook has improved dramatically and the courtyard is now a great place for relaxation and entertaining.

Share
Client: Basement Courtyard Basement Refurbishment
Superb service from initial enquiry, communication, updates, delivery and install as well as aftercare. The actual product is fantastic and I am super pleased with the final look. Big thanks to Odette for delivering what she promised. David Korn
Get a quote Our team of specialists are on hand to help Get a Quote
Talk to us We are happy to give advice and suggestions 0203 893 1110
Top